Monday 11 April 2016

((JUSTIN TV)) Beşiktaş - Bursaspor maçı canlı izle HD 11/04/2016

Beşiktaş Kasımpaşa karşısında 1-2 ile son turda kaybetti. Onlar 1-0 kurşun, henüz ikinci yarısında gerçekten korkunç yürütme gösterdi ve eğlence kaybetti. Bu dayak 4 sıralı zaferlerine bir serie tamamladı. Beşiktaş yine 3 odak olumlu bir konuma sahip bu yüzden, masa Fenerbahçe ikinci, çok kaybeder Öyle olsa bile olunuz. Evde Süper Lig, öylesine inanılmaz ev yapısında arka arkaya 7 içeren 14 tesislerden 11 zafer bu sezon sonra büyük. Rhodolfo Ricardo Quaresma geri süspansiyon gelirken, zarar, bu nedenle olağanüstü bir haber olan tam kadro, kalır.



Son 27 canlandırmaların Beşiktaş 2.5 üzerinde 16 sapmalar oynadı.
Ana Sayfa Ekibi veya Misafir Takım olarak son 6 sapmalar 1: Beşiktaş 4'ten bir gol ayrım var.
Son 27 canlandırmaların Bursaspor 2.5 üzerinde 15 sapmalar oynadı.

Ana Sayfa Ekibi veya Misafir Takım olarak son 6 sapmalar 1: Bursaspor 5 ile bir Hedef ayrımı var.
Bir 57,41% şans var Beşiktaş ve Bursaspor puanları genel olarak 2.5 üzerinde olduğunu
OYUN BESIKTAS VS. İÇİN 1 X 2 FIRSATLAR BURSASPOR
Beşiktaş 6-1-3

Son 10 sapmalar Beşiktaş, 6 eğlencelerine kazandı 3 recreations kaybetti ve 1 eğlence çizmek oynadı
Bursaspor 5-2-3
Son 10 sapmalar Bursaspor, 5 eğlencelerine kazandı 3 recreations kaybetti ve 2 eğlence çizmek oynadı.

Beşiktaş - Bursaspor (45-15-40)
Bu saptırma Beşiktaş kazanır şans% 45, beraberlik şansı% 15 ve Bursaspor bu eğlence kazanmak için şans% 40 olduğunu
Beşiktaş - Zengin, Marcelo, Alexis, Beck, Sosa, Özyakup, Hutchinson, Uysal, Quaresma, Sahan, Gomez
Bursaspor: Çok harika son birkaç hafta içinde yürütülmesi, henüz masaya ortasında bir nokta (Son yapısı: L W W)
Bu 4-1 ile ayrıca Kasımpaşa'yı yendi önce ise Bursaspor deplasmanda Sivasspor karşısında evinde 2-1 ile son turda kazandı. Yani son 5 turda onlar bu eğlence 4. kazandı. bu büyük vadede ışığında grup 38 odak veya atama bölgesi üzerinde 14 ile masaya ortasında olduğunu, bu yüzden güvenli bir konumda bulunmaktadır ve ağırlık olmadan sezonu tamamlayacak. gezilere 5-0-8 parite (13-22) ile kararsız bulunmaktadır. Serdar Aziz, Dzsudzsak ve Özgenç, bu ziyaret için yaralar ve soruları ile tüm vardır.
Bursaspor - Tekin, Özgenç, Aziz, Nounkeu, Behich, Hosogai, Cinaz, Yıldırım, Batalla, Dzsudzsak, Necid
NOWGOAL BAHİS Karar:
Her şeyi kabul, Bursaspor üzerlerine arzu ve ağırlık olmadan masaya ortasında ve ilham olmadan sezonu tamamlayacak. Bu arada, Beşiktaş sadece 3 ile masanın üstünde olan Fenerbaçhe üzerinde avantaj odaklanır, böylece daha fazla oversights için hiçbir nokta yoktur. grup durum kazanmak gerekir olduğunu, bu yüzden bir ev kazanmak bekliyoruz. Beşiktaş Bursaspor karşısında son 5 ev eğlence 4. kazandı.
Beşiktaş bir hafta önce Kasımpaşa karşısında devasa bir sürpriz ile sebat. Fener ertelenmiş saptırma kazanabileceği kapalı şans, onlar Besitka tablo ile seviyesini oturacak. Kara Kartallar için hata için hiçbir kenar yoktur.
Onlar Sivasspor mağlup olarak Bursaspor bir hafta önce onların büyük çalışma ile devam etti. Bursa oyuncuları önceki amiri Şenol Güneş üzerinden almak istiyorum olacak.
Beşiktaş bu, kısıtlı kazanmak güvence altına olurdu ancak beraberlik bir şaşkınlık olmaz beklenen bu, yakındaki bir maç olacak.

No comments:

Post a Comment