Saturday 30 January 2016

[[Justin Tv]] Barcelona - Atletico Madrid maçı canlı izle hd 30/01/2016

Geri sadece zar zor bir yıl geri sarma eğer ideal olacaktır. Bu ileride olağanüstü düello ile, Nou Camp, Pazar gece oldu. Atlético Madrid, her zamanki gibi, bir gol ile Katalan başkenti gitti: onlar son zamanlarda biraz zaman yaptığı gibi, korumak ve kazanmak. Diego Simeone hocası müthiş için oyuncularını yol olarak ancak o dışarı kazanmak ve yaklaşık yeterli, rakibi aksine daha az bir kadro ile admirably yapıyordu.

Maç İşte Linki izle Canlı




Ana bitmiş kaos vardı. Sadece yedi gün önce, Barcelona Real Sociedad karşısında lanet onların yıllık ziyaret için Anoeta gitti ve sadece özel sonra almak için tekrar kaybetti. Tek sorun vardı: İki büyük yıldız hem akıl hocası ile muazzam sorunlar vardı aslında ışığında, koltuk kalmıştı. En büyük yıldız gerçekten akıl hocası, kayıp grup ile bir çekişme içine aldım ve kayboldu.

Bu belirleyici Pazar önünü hafta tartışma, katı artikülasyonlar ve bir garanti ile yüklendi: o Atlético kaybetti durumunda, Luis Enrique sona olurdu. Taraftarlar onu nefret ve onu gerekli. Lionel Messi için aynı ya da başka bir şey, eğer o andıran bir şeydir. Ağırlık muazzam ve bir talihsizlik Katalan mamut içinde olağanüstü acil kurmak istiyorum.

Ve "MSN" üçlü tasarlandı bundan sonra.

Messi, Neymar ve tüm attı Luis Suárez, grubun kalıntıları inanılmaz maç oynadı ne olursa olsun ve Barça tamamen Colchoneros harap. Futbol tarihinin en önemli tablolarından biri bir çarpıcı alındı ve futbol tarihinin en müthiş gruplar arasında bir çarpıcı çerçeveli.

Bugüne Hızlı ileri, sadece bir Barça ve Atleti ortasında başka deneyiminden birkaç saat ve o andan itibaren ne değişti miktar düşünün. Blaugrana şu anda 25 derivasyon yenilmedi çizgi taşıma dünya yıkım gruptur. Colchoneros, başka liste ciro deneyimli üstün bir grup çerçeveli ve şu anda yeniden gerçek bir başlık bir rakip var.

Cumartesi çok harika olacak.

Grup HABERLER

BARCELONA

Cuma öğretim toplantı Barça için çekme canlandıran Luis Enrique için haber ve herkes dolup taşmaktadır oldu: karşı Athletic Bilbao hafta ortası Kupası derivasyon cevapsız Jordi Alba ve Arda Turan, tipik honlanmış grup, yanına döndü ve maç için uygun bulunmaktadır var. Diğer zarar soru Neymar Jr., Bilbao karşısında ayağına yumruk iyileşmek vermedi ve bu akım Cumartesi günü deneyiminin dışında olmayacaktır.

Kadrosu ima askıya Kimse belirlenmesi için tamamen erişilebilir olacaktır. Claudio Bravo onun dernek eldiven koyarak, biz bir koruma üzerine Dani Alves, Gerard Piqué, Javier Mascherano ve Jordi Alba ile dış saha sanatçısını görmelisin. Değil pek çok dakika Bilbao karşısında (Iniesta durumunda hiçbiri) gördüm Sergio Busquets ve Andrés Iniesta, orta saha Ivan Rakitic ile geri yakın olmak eminiz.

Öncesinde, "MSN" üçlü oynayacak. Neymar durumu biraz uzakta getirilen, belkide onun etkisi işkence yoluyla aynı battling olmayacak, ancak Messi ve Suárez tamamen sağlam ve Nou Camp şansını bir sürü yapmak hazırız.

Bu La Liga'da en iyi direnişine karşı, açıkça, basit olmayacaktır. Bu grup, birçok oyun göstermiştir herhangi bir durumda, her şeyi üstesinden gelebilir.

Atletico Madrid

Bu Diego Simeone için anormal bir sezon oldu. Adamları, ancak bariyer henüz tüm grup taşıma edilir şaşırtıcı iyi oynamıştır. Muhteşem Antoine Griezmann dışında hiçbir Atleti oyuncu hücumda kısıtlama zarar kapasitesine sahip bulunuyor. Jackson Martínez Vicente Calderon yaptığı açılış dahil gider birikimi tecrübe ve hareket umutsuzca fizzled olup, yeni işaretleme Luciano Vietto ve tek Griezmann için güvenilir bir ortağı yaklaşıyor.

Fernando Torres, Nam-ı diğer "Barça Killer", zarar ile Cumartesi kayda değer bir belirsizlik, böylece Blaugranes üzerinde strese gerek bir daha az şey.

Yapı KILAVUZU

Barcelona: Wwwwww

Atlético Madrid: WWWDDL

SON TOPLANTI

Atlético Madrid 1-2 FC Barcelona - Eylül onikinci, 2015 - La Liga'da

YÜKSEK LINE-UPS

Barcelona (4-3-3): Bravo; Alves, Piqué, Mascherano, Alba; Busquets, Rakitic, Iniesta; Messi Suárez, Neymar

Atlético Madrid (4-4-2): Oblak; Juanfran, Giménez, Godin, Luís; Ñíguez, Fernández, Gabi, Koke; Vietto, Griezmann

MAÇ TAHMİNİ

Bu bildiğimiz, ve ben bu konuda inanılmaz duygu hayal herhangi bir streç tarafından değilim, zor olacak. Ancak Atlético herşeyi eşlik edecek, Camp Nou ve hiç var. Her durumda ... ince, biz kazanacağız

http://www.livesoccertv.com/channels/trt/

No comments:

Post a Comment