Wednesday 17 February 2016

((JUSTIN TV)) Roma - Real Madrid maçı canlı izle 17/02/2016

Onun Real Madrid tarafı Çarşamba akşamı Stadio Olimpico de Roma ziyaret ettiğinizde Zinedine Zidane şef olarak ilk Şampiyonlar Ligi maçında sorumluluğunu üstlenecektir.
10 kez Avrupa şampiyonu onların son 16 kravat birinci bacak avantajı pick up umuduyla İtalyan başkentinde gidin.



Roma Antonio Rudiger 9 Ocak 2016 tarihinde Roman ve AC Milan'ın ortasında eğlence ortasında kutladı
Romanlar için, Çarşamba günkü toplantıda çeşitli nedenlerle ezici bir olay olabilir.
Sadece ancak kulübün oyuncuları büyük sayılar için ek keşfedilmemiş bölge, onların lüks akım kadro rağmen, Avrupa tarihinin en iyi tarafı saygı yok.
Roman onlar kabaca Shakhtar Donetsk bir 6-2 toplam talihsizlik muhalefet bu aşamada dışarı dökülüyor 2011, aşağıdaki Şampiyonlar Ligi nakavt aşamalarını elde değil.
O sezon bu kravat içine başlığı Roma bazı takdir Benzerlik verecek olmasına rağmen, çeyrek finalde son görünüm için 2008 bir ters yapmak gerekir.
Cristiano Ronaldo ile komple olası champs Manchester United, hesabına onların çeyrek son çıkış öncesinde Roma Italian kıyafeti delik Luciano Spalletti ile, son 16 Madrid dışarı thumped ve sahada Francesco Totti ve Daniele De Rossi yiğitlerini.
onların en iyi tutun - üç her biri sadece kendi altı geziler birini kaybetme ve son dört her kazanan, yine onlar olağanüstü bir toparlanma yapısında karşılaştığımız ne zamandan beri Ocak ayında Roma Spalletti geldikten sonra alarak bu hafta dahil gerektiğini Eylül 2014'ten bu yana yapı koşuyor.
Bu tek imha Juventus ise muzaffer makinenin hesabına geldi, zihin Roma tutarak geç olarak Old Lady, bu terim Serie dördüncü onları terk etti üzerinden Rudi Garcia'nın yolu istendiğinde yapı için yerel rekabete yakın bir şey olmuştur A, iki Şampiyonlar Ligi yerleri dışında odaklanır.
Roma Spalletti gelişinden sonra onların değişiklik de Avrupa futbol anlamına gelir neşeli olacaktır. son 16 için tüm gereksinimlerini karşılayacak şekilde gruplarından en az aşağıdaki agrega dört az - toplama aşamalardan çizik İtalyanlar tek onların altı toplama canlandırmaların kazanan ve sadece altı odakları kapma, Barcelona arkasında hak.
Roman Grup E'de nezaret daha 16 hedefleri konusunda sayımı vermiştir ise gruplar nakavt tur için tasarıyı uygun olması için Gerçekte, hiçbir grup şimdiye kadar aynı şekilde, daha az odak ile son 16 kadar bir Şampiyonlar Ligi rekoru bunu bir inşa etmiştir.
Onlar da aynı şekilde sadece son 15 Şampiyonlar Ligi gezileri ikisini kazandı ve bu devam cari yıl toplama aşamasının altı Maç günü ki gerçeğine rağmen, muhalefet son 20 maçta sadece bir sabıkasız tutmuş.
Geç şekli: DLDWLD
Geç şekli (tüm rekabetler): DLWWWW
Orijinal MadridZinedine Zidane, 9 Ocak 2016 tarihinde Real Madrid ve Deportivo La Coruna arasında saptırma önce gösterir
Bu misafir Yılın Dünya Oyuncu onun Şampiyonlar Ligi üstüne başka bir tüy eklemek için umut üç zamanlı olarak Çarşamba günü endişe ediyor ölçüde Zidane herkesin gözleri olacaktır.
Fransız Los Blancos uzun son 'La X' iki iddia ne zaman Carlo Ancelotti ortağı olarak yaklaşık gitmeden önce, son Bayer Leverkusen karşısında 2001-02 yıllarında Madrid kupayı kazanmak için muhalefet tarihsel zemin en iyi amaçlarından biri attı mevsim önce.
yönetmen olarak bir zaferi şimdiye kadar o kesin bir şekilde onun idari kapasitenin üzerinde soruları yanıtladı, Zidane için set bitirmek istiyorum.
Ocak Zidane Rafael Benitez başarılı takiben neredeyse dört her saptırma için normal bir süreç içinde 23 hedefleri puanlama, onun Madrid tarafı beş galibiyet ve bir beraberlik elde izledi.
Buna rağmen, La Liga'da başlığı birkaç kayma-up var rakipleri olmuştur Barselona ve Barca fazla onların inanılmaz düşmanları daha saptırma oynadıktan sonra dört odaklar öncülerinden ayakta Atletico Madrid, tabloda o kadar gerçek fiyatının üçte.
geç olarak onların temel konular kadar sadece eve sezon seferde kaybetmiş bir Roman tarafına karşı bir endişe olacaktır Madrid, son beş diversiyonların tek kazandı evden, nereden yapmamışlar.
Her durumda, Los Blancos beş temiz çarşaf tutmak ve kaçak Ligue 1 öncü Paris Saint önünde Grubu An sabitleme için onların yaklaşımı bir eklem yüksek 19 hedefleri puanlama, bu terim Şampiyonlar Ligi'nde namağlup kalmak için sadece iki gruplardan biridir -Germain.
Şampiyonlar League1 için bakir bir rekor - - ve onlar herhangi bir olay yarı finale yapmış son beş sezondur her It Madrid, bu muhalefetin nakavt aşamalarında içine yaptık arka yıllara geri halen 19 olduğunu.
Juventus kaybetti, geçen dönem, ancak yarı içinde goofed bir İtalyan gruba karşı olduğunu ve Madrid şimdi, Serie karşı son sekiz iki ayaklı eleme Bağları bir 1987-1988 Avrupa geri uzanan bir çalışma Bir direnç kaybetti Napoli üzerinde Kupası zafer.
Geç şekli: WWDWWW
Geç şekli (tüm rekabetler): WWDWWW
Real Madrid Grup NewsGareth Balya 17 Ocak 2016 tarihinde Sporting Gijon karşısında La Liga maçında ortasında zarar yatıyor
Orijinal Madrid tarafından o amansız bir buzağı sorunu ile mücadele devam ediyor bu maç için Gareth Bale olmadan olacaktır.
Konuklar, ancak hedeflerin utanma gerektiğidir - Karim Benzema iki kap tuzakları dahil, yaptığı son 12 gezilere 16 attı, Ronaldo yaptığı son 14 canlandırmaların net 19 kez arka bulmuştur ise.
Marcelo (omuz) ve Pepe (ayak), hem hafta sonu maç kaçırdı, ancak önceki geri kadroya ve Zidane tarafından gözden geçirilebilir.
Aynı birey uzun süredir forma giyen De Rossi için geçerli olmakla birlikte son Euro 2000 de dahil olmak üzere çeşitli etkinlikler üzerinde Zidane karşı oynadı Totti, bir buzağı yayımlandıktan sonra uygun olması gerekmektedir.
Spalletti en golcü Miralem Pjanić başlayan sanatçısını geri gelebilir olsa o, son iki gezileri bir parçası olarak kullanmıştır 4-2-3-1 gelişimi ile kalmak esas alınır.
Roman akla başlayan sırası:
Szczesny; Florenzi, Manolas, Rudiger, Digne, Nainggolan, Vainqueur, Salah, De Rossi, Pjanic; Dzeko
Orijinal Madrid akla başlayan sırası:
Navas; Danilo, Varane, Ramos, Marcelo; Modric, Kroos, Isco; James, Benzema, Ronaldo
Hayır engellenmedi
Bu iki taraf Real Madrid sadece Roma'nın 3-4 galibiyet ile rekor engellenmedi hayır kenarlı, bir süre son zamanlarda Şampiyonlar Ligi'nde sekiz kez bir araya geldi.
Roma, 2008 yılında bu son kazandı, ancak İspanyol dirence karşı onların diğer dört iki ayaklı bağları üç kaybetti. La Liga'da iki tarafın karşı ev rekor altı galibiyet, bir beraberlik ve 11 toplantılar beş sikintilara kalır.
Madrid, bu arada, dört çizim ve bu dört kaybetme, İtalyan gruplara karşı son deplasmanda sekiz diversiyonların herhangi kazanmak için ihmal ettiler.

No comments:

Post a Comment