Wednesday 17 February 2016

((JUSTIN TV)) Sporting Gijón - Barcelona maçı canlı izle 17 Şubat 2016

FC Barcelona yarın Kuzey İspanya bir trek alacak ve Asturias özellikle onların kayıp zaman saptırma, onlar Sporting Gijon karşısına çıkacak El Molinon bir zahmetli deplasmanda gezi için makyaj oynamak. Los Rojiblancos şimdi sadece geri Primera Division ilk sezon 2011-12 yılından bu yana, henüz yapıları katı başlangıç ​​geç olmuştur ve onlar devam çalıştırmak için böylece güvence tutmak için umut ne transfer bölgesi üzerinde moping tarihi itibariyle ezici Blaugrana karşı inanılmaz sonuç.




hafta sonu geleneksel saldırgan grubu Celta de Vigo üzerinde çarpıcı bir 6-1 galibiyet ile Luis Enrique tarafı bir kulüp rekor 30 maçları kendi yenilmedi çizgi genişletilmiş ve ikinci yarı yürütme eğer, en çizgi ipuçları hayır geçmek için bir şey olduğunu yakın gelecekte herhangi bir noktada kapatma. Barcelona John Guidetti en dengeleme ceza mola seviyesi nezaket girdi, ama onlar riggings seyahat ve oyun son kez bir manita askere tarzı döndü.

O maçtan sonsuz hafıza gerçeği ikinci yarısında yüce dakika ile aşağı yüklü olmasına rağmen, Lionel Messi "tuzak" ceza olacak - Ivan Rakitic en usta çip ve Messi'nin marka dökülmesini için Neymar en sombrero fiske gelen, hiçbir sınır yoktu Catalunya bu ışıklandırılmış gece heyecanı. Açıkçası, Blaugrana yarın baş testi hem gerçek anlamda, bu yürütme sonrasında alacak ve rasyonel konuşurken.

Kesinlikle, bu ölçer bir yürütme muhtemelen maç ortasında ortaya çıkmış nasıl vurdumduymaz bağımsız, bizim zarif kadrosuna zorlama bir ton gerekli. Aslında, thusly ekstra istenmeyen kilo yapabilir tarafından kişiler tarafından model ve yaşamaya hayranları ve belki kadro içinden ağırlık olacak. biz istenmeyen bir saptırma var gibi daha fazla, ağırlığı altında güzelleşmek olamaz değil.

ilk ve en belirgin Gijon gezi kendisi olmak El Molinon oynamak için - an itibariyle biz savaşmak için bir kaç bileşenleri vardır. Normalde, bu İspanyol futbol sert mekanlarından biridir. kulüp tüm bu çok yerele konuşuyor, bu yüzden oyun tarzı biraz kaba ve pitch biz Nou Camp için kullanılan bazı iğneler yeşil çim aşağı vurma değil. Korkutucu olabilir ve erken yeni Mişa başlayacak süresi bize herhangi bir iyilik ödünç gerçekçi değildir.

Açıkçası, bu hala bir kazanılabilir maç kadrosunda içinde kalitesi göz önüne alındığında - ve biz açıkça kenarı ile ancak maç olarak önemli üst seçimler girecek, örneğin, masanın en yüksek noktasında bir ortasında bu maç aşırı takvim bizim bir muz cilt olabilir. zoraki gerçekleşmesi gerektiğini vesileyle, ben o ince olabilir belirten ediyorum.

Grup HABERLER

BARCELONA

Peki biz tamamen duygusuz grup haber bölümü aşağı almak gerekir, bkz bunun için olumsuzculuk ve olumsuzluk durdurun. Luis Enrique genel yaklaşım çerçevesinde önce bugün gezi için onun kadrosu adını ve bu duyuru gerçekten düz olduğu gibi genel olarak, Enrique seçimi çok orta tatsız oldu. Jordi Masip, Douglas ve Sandro benzersiz kredi olsa Jordi Alba ve Sergi Roberto tazelenmiş olacağını tahmin herhangi bir bireyin verilecek gerektiğini, grup için yeteri kadar yalnız izin olacağını iddia bireyler için hiçbir ödül olacaktır.

Değil o hesabına özellikle şaşırtıcı, daha ziyade gerekçesiyle biraz sol alanı dışında gelir - ve biz bir şey kabul her şeyi sansasyonel gerekiyor.

Bu sıfatla, başlangıç ​​XI hemen kendisini almaya gerek. saldırı hattı üzerinde sürüş tutmak için Lionel Messi, Neymar ve Luis Suarez efsanevi trident gerektiğini ise Claudio Bravo, objektif başlayacak. soru işaretleri grubunun kalır ne göre ortaya çıkacak; Dani Alves ancak o da aynı şekilde etkisiz gerçekleştirilen ve Enrique nedenle Aleix Vidal başlar el isteyebilirsiniz, Celta karşı subbed olma sonrasında durum için sağ arka başlamak gerek.

Gerard Pique ve Javier Mascherano John Guidetti karşı iyi performans, henüz tüm hamle İsveçli onun fiziksel tarzı ile bunların dışında bir smidgen yapılmış olabilir, bu yüzden bir tane, ya da onları iki prensipte başlangıç ​​line-up dışında dönebilmektedir. Ben Jeremy Mathieu Alba terk sol arka kütük kapmak için Adriano Correia bırakarak, Javier Mascherano için dönecek düşünüyorum.

orta sahada, Sergio Busquets, benim nakit bir maçta oyuncu değişikliği ışığında Andres Iniesta yakın başlamak alma Arda Turan olurdu iken, Javier Mascherano nasıl derivasyon ilerlemeler üzerine yerine şarta olarak ayrılmış makul olan, doğru döndürülür başlayacak eğilimli Celta karşı.

giyilmesi GIJON

Bu saptırma gelişiminde ilginç bir hesap ve subplot iki kafa rehberlere arasındaki ilişki olmuştur; Luis Enrique ve Abelardo Fernandez tam Gijon ayrılmış bir ay değil planlandı ve ileriye bu noktadan bağlanmıştır. Onlar, birlikte büyüdük birlikte sınıfa gittim ve uzun vadede Gijon birlikte yetkin gitti. Nitekim, hatta daha sonra kendi meslekleri iki biri olarak pratik vardı, hem 90'lı ve orta 00 sonlarında FC Barcelona vurgulayarak. birbirlerine karşı başa baş gidiyor olasılığı onun arkadaşı için yaptığı alkış, özellikle koşulsuz Abelardo ile, ya akıl hocası kayıp olmamıştır.

Onlara ve ailelerine çifti için hevesli bir maç olarak ayarlanır, ancak çığlık maç başlar gösteriyor ne zaman yoldaşlık tesadüfen olması gözden olacağı kesin yapabilir.

Sallayan yıldız oyuncu, ve Barcelona loanee, Alen Halilovic, onun velisi kulübü tarafından oynamak için temizlendi edildiğini haber ile yardımcı olan - ve resmi sitesi onlar onun patron yüz "beslenen" olduğunu ifade ettiği bir makale tükendi. Ben bunun için tek bir kelime olduğunu varsayalım - ancak trajik Sporting sağ uyluk zarar iskonto edilmiştir en skorer Antonio Sanabria, bir önceki Barca B starlet olmadan olacak.

yapı KILAVUZU

Barcelona: WWWWDW

Aşınma: LLWWDD

SON TOPLANTI

FC Barcelona 3-1 Sporting Gijon - Üçüncü Mart 2012 - La Liga

İki taraf arasındaki son görüşme biz Nou Camp üç odaklarının yakaladı orta Andres Iniesta, Seydou Keita ve Xavi Hernandez olarak üç hedeflerin obligingness tüm bilgisayarlar için net bulundu açıkçası bize Pep zaman bir dönüş verir ve .

YÜKSEK LINE-UPS

Barcelona (4-3-3): Bravo; Alves, Pique, Mathieu, Adriano; Busquets, Arda, Iniesta; Messi Suarez, Neymar

(4-2-3-1) Aşınma: Pichu; Vranjes, Lichovsky, Hernandez, Lopez; Alvarez, Mascarelli; Carmona, Haliloviç, Jony; Guerrero

MAÇ TAHMİNİ

Bu ılımlı Blaugrana başlamalıdır olacak, ama biz Maçın yönlendirmek olacak ve uzun vadede kaliteli yoluyla yayılacaktır. 2-0 Barcelona.

No comments:

Post a Comment