Tuesday 23 February 2016

{{LIG TV}} Arsenal - Barcelona Canlı maç izle hd 23-02-2016

Onlar İngiltere Premier Lig üst çekmeler Emirates Stadı'nda Arsenal FC mücadele için Londra'ya gitmek gibi FC Barcelona İngilizce sermayeye gelişlerini yarın yapacak. Gunners UEFA Şampiyonlar Ligi, bugünkü organizasyonda muhalefet ile gerçekleştirilir olmamıştı bir başarı tutmak için teklifimizin birincil gerçek engel konuşmak. bir dereceye kadar bir kural Arsenal karşı bu kravat içine kumanda olarak olduklarını iddia olabilir de olsa o, Barcelona için mevcut iş yükünün bu sezon muazzamlığından olduğunu.

Onlar şansını rahatsız ve ana bacakta zaferi ile Şampiyonlar Ligi son 16 Hoodoo sonuna kadar umut mühimmat stok Salı gecesi Avrupa şampiyonu Emirates Stadium Barcelona edilir.
Barca etkili bir 1990 yılında AC Milan beri Avrupa'nın baş rekabet korumak için ana grup sonuna kadar sunuyoruz iken Gunners, son beş sezondur her muhalefet bu aşamada bertaraf edilmiştir.
Arsenal Arsenal süpervizörü Arsene Wenger, 2015 26 Aralık Southampton ile saptırma ortasında üzerinde saatler

son 16 beraberlik yapılmış ve Barcelona Arsenal yüz kapağı bırakıldı zaman Kuzey Londra'nın kırmızı kısmının etrafında bir agrega inilti olmuştur olacaktır.
Gunners etkin bir onaltıncı ardışık sezon için muhalefet son aşamalarını elde etmek için kendi dişlerin cilt tarafından F Grubu ilerleyen, eleme aşamaları içine bölümün gayretli çalışmaları yapmıştı.

Bu onların açılış iki eğlence Dinamo Zagreb ve Olympiakos ile sersemletici sikintilara sonra düşünülemez misyon benziyordu, ama Bayern Münih karşısında 2-0 zafer ne olursa olsun büyük bir ters dayak olma, onlara bir yardım verdi ve vardı, onlar kapalı toplama aşamasını tamamlamış başka bir iki galibiyet ile objektif ayrıma yoluyla gizlice.

Şeyler hemen hemen onlar 2010-11 olduğu gibi, son 16 onları tahmin bu akım sezon muhalefetin üst alır, ancak, daha az talepkar olsun. Geç kez iki kez Bayern Münih ve AC Milan çıkıyor, Şampiyonlar Ligi bu aşamada berabere Kuşkusuz, onlar çok servetler olmadı.
Bir yıl önce, ancak bir şaşkınlık uzakta-hedefleri Monako koymak o ödenen AS dayak, 2010 yılından bu yana şaşırtıcı çeyrek finale geri geliyor getirmedi onların en bariz fırsat olmanın tüm ayırdı vardı ve Wenger bir sezon incelemek zorunda kalmıştı hangi onun yan Avrupa'ya kayda değer bir iz yapmak için ihmal etmişti.

Ev konularda aksine, son üç sezondur her iki hedefleri son 16 Emirlikleri de kaybetme, aşağı geç gibi maçlarda onlara bir şans verdi evlerine çerçevesi olmuştur.
İşler o önceki 10 dokuz galibiyet bir büyü sonra alarak, kendi özel hayranları önceki son beş gezileri sadece iki galibiyet, hem de son haftalarda sırasında tüm rekabetleri evde normal biraz daha shakier olmuştur.

Bu en son Cumartesi günü FA Cup Hull City, Wenger Dünyanın en iyi grup ziyaret için "mükemmel değil" planlama olduğunu kabul olduğunu bir sonuç ile golsüz berabere kaldı.
Yapılacaklar başlık karşı muzaffer amacı ile sezonun fit-tekrar Danny Welbeck gösterilen sahip ilk görünümü ile, ancak, şimdi Premier Lig'de geliştirmek sadece iki odak tablonun en yüksek noktasında çatlak kapatmak için Leicester City rakipleri.
Makul bir kişi Barselona, ​​ancak onlarla Arsenal şu ​​anda Premier Lig'de yüzleşmek şey daha bir sert testi taşıyacak kabul edeceğini ve Manchester United ile hafta sonu ve Tottenham aynı şekilde yakında bir Kuzey Londra derbisinde gelmek, onu garanti Arsenal için hafta büyük bir çift olmak için.
Şampiyonlar Ligi son 16
Yer:
Emirates Stadium
Tarih:
Salı, 23 Şubat
Başlamak:
19:45 GMT
Kapsam:
BBC Sport web sitesinde Canlı metin, canlı anlatım BBC Radio 5 canlı

Geç çerçeve: LLWLWW
Mesai çerçeve (bütün rekabet) LWDWWD

BarcelonaBarcelona takımından Luis Suarez, 2016 14 Şubat Celta Vigo maçında ortasında Lionel Messi ve Dani Alves ile bir hedef övmektedir
Bu baskın kendi zaman başladığı 10 yıllık anma belirten bu sezon, son zamanlarda Barcelona ile uyum olan bir muhalefettir.

2006 yılında Arsenal üzerinde zafer son Avrupa Şampiyonu temsilci vardı ve önceki on yılda dört olaylar o ödülü kazandık ikinci kez - hayır diğer grup onu bir kez o zaman daha fazla kazandı.
Her durumda, ardışık zafer bugüne kadar kulübün farklı enkarnasyonları kaçtı, ve hiç şüphesiz Şampiyonlar Ligi sonraki herhangi bir kulüp European Cup kupasında kontrol altına aldı.
Bu eğlence süslemekte Barcelona sadece görünüşte, ancak Luis Enrique altında gezegenin en iyi tarafı olarak kendilerini bina, şimdiye kadar en iyi gruplar arasında kendilerini koyarak değil sahip, bu terim kırık olması bağlı görünüyor tarihin bir kesim.

Onların sürekli 32 maç yenilmemiş çizgi Ekim başlayacak doğru son dayak aşağıdaki 26 galibiyet, 98 hedef ve 16 temiz levhalar ile Pep Guardiola'nın yanında tarafından belirlenen iz, aşarak, bir kulüp kaydıdır.

Kesinlikle onların ön Lionel Messi üç Luis Suarez ve Neymar yıl ilerledikçe ölümcül üçlü etkili bir 91 hedef ve 43 daha konsolide olan ile, herhangi bir ön plana gücü aynı anlamı taşır bu sezon yardımcı olur; Arsenal'in bütün takım aralarında sadece 61 hedefleri denetlenecektir var.
Messi ve Neymar Ballon d'Or lehine oylamaya tek tek birinci ve üçüncü tamamladı, ancak bu sezon tek seferlik Arsenal hedef Suarez olmuştur parselin görünüşte en dikkat çekici olabilir. Uruguaylı tüm rekabetleri onun adına 41 hedefleri bu terim vardır ve delikanlı yaptığı son 10 maçta çarpıcı 23 hedeflerine ekledi.

Böyle bir çerçeve Barca fırtına son sekiz Copa del Rey gelmek olarak şimdi sahip, La Liga'da şampiyonluk yarışında açık odaklanır ve gördü, olağanüstü bir ikinci sürekli tiz kendi kavrama içindeki tüm hesaplar gereğidir.
Silah stok ve şüphe çeşitli gruplar olmadan, o getirmedi söyleyecek bir şey olabilir, ama Barca hemen hemen acımasız görünüyor. Onlar bu terim Şampiyonlar Ligi'nde sol sadece iki yenilmedi taraflarından biri olan ve en iyi kulüp tarihinin bir program yılı başlar yaptık.

Onlar da aynı şekilde son sekiz sezondur yedisinde herhangi bir oranda bu muhalefetin yarı finale yaptık ve bu 15. kazanarak, son 19 Şampiyonlar Ligi gezileri her almışlardır.

Geç şekli: DWWWWD
Geç şekli (tüm rekabetler): WWDWWW

2015 24 Ağustos'ta Emirates Stadı'nda Arsenal ve Liverpool ortasında Barclays Premier League maçında ortasında gerçek hayatta Arsenal Grup NewsAlexis Sanchez
ana bu bir kat içine bir kez daha çeşitli ilk kooperatif insanları hoş geldiniz güvenerek bu yüzden Arsene Wenger, FA Cup Hull karşı dermansız tarafı adında.
Onları Barcelona Arsenal Katalan Goliaths 141 maçta 47 gol hedefleri olan katıldı Alexis Sanchez, olacak Arasında.

Héctor Bellerín bir akraba Barca eski bir öğrencisi kim başlaması gerektiğini, ancak La Masia, Mikel Arteta başka sonuç nedeniyle buzağı hasar saptırma özleyeceğim.

O kenarda Santi Cazorla (diz), Jack Wilshere (bacak), Gabriel Paulista (hamstring) ve sürüp giden zarar Tomas Rosicky (uyluk) katılacak, ancak önceki Real Madrid adam Mesut Özil hastalık sonrasında uygun olması esas alınır.
Barca, ancak genellikle Enrique önceki Gunners kaptan Thomas Vermaelen çevresinde de dahil olmak üzere İngiltere'ye gezi, bir doktorun onayı vardır, askıya Arda Turan ve zarar Rafinha olmadan olacaktır.
Suarez, Neymar ve Messi tüm son önceki Chelsea kaleci ile altı geçmiş toplantılarda Petr Cech geçmiş puan ihmal olmasına rağmen, tabii başlayacak normaldir.

Munititions akla başlayan sanatçısını stoklarında:

Cech; Bellerin, Mertesacker, Koscielny, Monreal; Coquelin, Ramsey; Walcott, Özil, Sanchez; Giroud
Barcelona akla başlayan sırası:

Ter Stegen; Alves, Mascherano, Pique, Alba; Rakitic, Busquets, Iniesta; Messi Suarez, Neymar

Hayır engellenmedi

Barcelona ne olursa olsun Emirates 2-1 başlıca bacağını kaybetme 2010-11 toplam 4-3 ile geliyor, bu taraflar arasında son iki ayaklı eleme bağları hem de kazandı.
Barcelona Samuel Eto'o ve Juliano Belletti gelen amaçlarından Arsenal nezaket 10 erkek yenmek için güzide kaybına karşı savaşan, iki taraf arasında en çok alkışlanan toplantı 2006 son geldi. Genel olarak, bu iki taraf arasında yedi geçmiş toplantılar 27 hedefleri, sadece yaklaşık dört her eğlence için normal teslim ettik.

Barca, ancak uzakta Premier Ligi kulüpleri genel kayıt, sekiz galibiyet kalır sekiz beraberlik ve 30 toplantılar 14 katliamlar En son iki yılda iki muhalefet bu aşamada İngiltere'de kazandı. Silah stok, arada, sadece İspanyolca kısıtlama karşı 13 ev canlandırmaların iki kaybettik.

No comments:

Post a Comment